АКТУАЛЬНО

Великопісні реколекції провели в Запоріжжі

Вівторок, 27 квітня 2021, 17:05
У парафії Святого архистратига Михаїла в місті Запоріжжі відбулися великопісні реколекції, які провів отець доктор Василь Рудейко – завідувач кафедри літургійних наук УКУ.

Парафіяльні реколекції розпочалися в п’ятницю, 23 квітня, з Літургії Напередосвячених Дарів, після якої отець Василь виголосив першу науку. 24 квітня під час Божественної Літургії священник виголосив другу науку, а після Великої вечірні з литією – третю. Заключна наука відбулась 25 квітня, на свято Входу Господнього в Єрусалим, під час святкової Божественної Літургії отець-реколектант виголосив заключну науку.

У зв’язку з карантинними обмеженнями більшість вірних не могли перебувати в храмі, тому реколекції транслювалися на парафіяльній фейсбук-сторінці, які можна переглянути за посиланнями нижче:

https://fb.watch/57KFmkPyRd/ - наука перша;

https://fb.watch/57KJECl45Q/ - наука друга;

https://fb.watch/57KMPE2Btz/ - Велика вечірня та наука третя;

https://fb.watch/57KRxd0flh/ - недільна Божественна Літургія та заключна наука.

По завершенні реколекцій отець Андрій Бухвак, настоятель парафії, висловив отцеві Василю вдячність за повчальні духовні науки.

Пресслужба Донецького екзархату

 

 

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next