АКТУАЛЬНО

Великопосні реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства

Понеділок, 19 березня 2018, 09:55
Цими вихідними у Свято-Введенському жіночому монастирі, ЧСВВ, міста Житомир, відбулися Великопосні реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства.

Участь у духовних вправах взяли юнаки та дівчата міста Житомира та навколишніх парафій УГКЦ. Очолив реколекції о. Андрій Боднарук, духівник спільноти «Покоління Любомира». Душпастир представив молоді науки на тему «Еверест віри - шлях міцних».

Реколекції розпочалися із молитви та знайомства. В центрі духовних наук була Божественна Літургія. Модератором першої частини реколекцій була сестра Єлизавета Варніцька, ЧСВВ, яка презентувала молоді анкети та опитування вподобань сучасного покоління.

Пізніше духовні науки провадив реколектант. Звертаючись до присутніх о. Андрій наголошував на важливості вибору власної життєвої дороги, якою людина мандруватиме впродовж свого життя: «Зіткнувшись з якимись негараздами чи проблемами, на цій дорозі нам не один раз доведеться засумніватись у власні сили, ціль, та досвід. Проте завжди маємо пам’ятати, що наш шлях не є пустим. З нами завжди поруч є Господь, Який любить нас та береже. Адже Богові завжди залежить на тому, щоб ми були щасливі, і щоб шлях нашої життєвої мандрівки ми пройшли якнайкраще», - наголошував священик.

Окрім духовних наук та молитви відбувалися інтерактивні та розвиваючі ігри, які провадив о. Остап Дудак провадив. В такий спосіб молодь веселилась та вчилась краще себе пізнавати. Також для молоді презентували цікаві відеоролики про різні життєві дороги.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next