АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській архиєпархії УГКЦ обговорили Стратегію розвитку УГКЦ до 2020 року

Четвер, 07 березня 2013, 15:35
На зборах протопресвітерів Івано-Франківскої архиєпархії митр. прот. Олег Каськів, протосинкел, представив статистичні дані діяльності деканатів на основі Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.
На зборах протопресвітерів Івано-Франківскої архиєпархії митр. прот. Олег Каськів, протосинкел, представив статистичні дані діяльності деканатів на основі Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Особливу увагу о. Олег Каськів звернув на роботу деканатів із дітьми та молоддю, катихизацію різних вікових груп та створення біблійних гуртків у парафіях. Після представлення статистичних даних доповідач зачитав Декрет № 79 владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського, який зобов’язує всіх священиків єпархії служити окрему Божественну Літургію для дітей і молоді в неділю та свята. Представлення статистичних даних відбудеться протягом двох місяців у всіх протопресвітеріатах Архиєпархії.

На завершення свого слова протосинкел наголосив, що за оживлення життя в парафії несе відповідальність кожен вірний. Усі повинні бути «живим камінням» у побудові спільнот. Парафія має стати «криницею посеред села», до якої всі без винятку приходять, щоб втамувати спрагу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next