АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбувся фестиваль "Вгору серця – 2016"

Понеділок, 16 травня 2016, 14:47
З благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ Володимира 14 травня в Івано-Франківську вже вдев’яте відбувся християнський фестиваль "Вгору серця – 2016". Захід організували: Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, Департамент молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська облдержадміністрація та обласна рада.

Повідомили в Комісії у справах молоді Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Гасло цьогорічного фестивалю було "Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя".
У рамках фестивалю відбувся авто-вело-мотопробіг вулицями міста від храму Зіслання Святого Духа до образу "Ісус благословляє подорожніх”. Також учасники фестивалю разом молилися за героїв України, котрі віддали своє життя в боротьбі за її незалежність. Після цього виступали  хорові колективи на сцені Вічевого майдану міста.
Пополудні для молоді відбувся гала-концерт на Вічевому майдані міста.
Фестиваль “Вгору серця - 2016” уже традиційний для міста. У ньому бере участь не тільки молодь з Івано-Франківщини, а й з-поза її меж.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next