АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську провели перший обласний молитовний сніданок

П'ятниця, 22 лютого 2019, 15:18
21 лютого в обласному центрі за участю народних депутатів України, очільників області та міста, представників духовенства, бізнес-спільноти, громадських діячів, керівників засобів масової інформації відбувся перший молитовний сніданок.

Метою проведення заходу стала молитва за воїнів АТО, за всіх військовослужбовців, перемогу і мир в країні, за лідерів і владу в державі, сиріт, сім’ї та благословення для України.

Молитву перед сніданком провів Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин. Перед молитвою всі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні.

Молитовні сніданки за участю представників різних гілок влади, релігійних організацій, державних діячів, політиків, чиновників, бізнесменів є традиційними в багатьох демократичних країнах. Упродовж 60 років такі молитовні сніданки проходять в Конгресі США, Європарламенті, в Німеччині, Норвегії та інших країнах.

Ініціатива проведення молитовних сніданків підхоплена та ефективно впроваджується і в Україні. В Івано-Франківську практику проведення молитовних сніданків започаткували у 2016 році.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next