АКТУАЛЬНО

В ІФДС розпочався футбольний турнір

П'ятниця, 02 жовтня 2015, 14:01
1 жовтня з благословення ректора Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата митр. прот. Олега Каськіва розпочався футбольний турнір між семінаристами на кубок «Наша семінарія». У цьому спортивному дійстві беруть участь студенти всіх семи курсів семінарії.

Турнір проходитиме впродовж двох тижнів на футбольному полі мікрорайону Опришівці. Сьогодні у спортивній боротьбі зійшлися команди шести курсів.

Це футбольне дійство кожного року проводиться з метою спортивно-культурного оздоровлення семінаристів та підготовки семінарійної футбольної команди, яка представляє семінарію на різних футбольних турнірах. Бажаємо всім гравцям спортивної витривалості, завзятості, великих перемог і позитивних емоцій від цих футбольних змагань.

Інформаційний центр ІФДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next