АКТУАЛЬНО

В Уневі провели реколекції для хлопців

Вівторок, 17 листопада 2015, 14:49
13-15 листопада в Свято-Успенській Унівській лаврі відбулися реколекції для хлопців. У духовних вправах узяла участь 31 особа. Темою реколекцій було ознайомлення з життям монашої спільноти Студійського уставу.

Протягом майже трьох днів учасники брали участь у всіх богослужіннях, мали можливість приступити до Сповіді, особисто порозмовляти з духівником. Окрім того, слухали науки про християнське покликання та покликання до богопосвяченого життя, про те, хто такий монах і що таке монаше життя. Окремо було згадано про історію відновлення студійського монашества та вирішальний вплив на це праведного митрополита Андрея Шептицького. Мали екскурсію святинями Лаври та молилися панахиду на чернечому цвинтарі.

У рамках реколекцій відбулася зустріч з отцем Іллею (Мамчаком), ігуменом Унівської лаври, який розповів присутнім про монаше покликання та відповів на численні запитання хлопців.

Реколекції провадив ієромонах Аліпій, наставник архаріату Свято-Успенської Унівської лаври.

Ієромонах Аліпій

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next