АКТУАЛЬНО

В рамках візиту до Аргентини Глава УГКЦ відслужив Літургію у м. Посадас

Понеділок, 27 березня 2017, 10:58
25 березня Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, у рамках свого пастирського візиту до української греко-католицької єпархії в Аргентині, відслужив Божественну Літургію в парафії Святого Володимира Великого міста Посадас, Місіонес.

Співслужили з Блаженнішим Святославом: владика Даниїл (Козлінський), Єпарх єпархії Покрови Пресвятої Богородиці, о. Гектор Зіммер, парох даної парафії, о. Нестор Гарапчук, парафіяльний сотрудник та о. Назарій Кащак, канцлер єпархії.

Звертаючись до вірних, Глава УГКЦ у своїй проповіді зазначив, що ми в нашій великопосній мандрівці ми вже дійшли до 4-ї неділі Великого посту.

“Святі Отці Церкви навчають що кожен з нас є сотворений на образ і подобу Господа нашого Ісуса Христа. В Ньому кожен з нас є сином і дочкою нашого Отця Небесного. В день нашого Хрещення ми отримали дар Святого Духа і покликання зростати в цих дарах. Але дуже часто в нашій дорозі до Отця Небесного ми почуваємося як люди малої віри. Євангелист Марко говорить, що бути віруючим, мати віру християнську – це відновляти нашу віру і наш обов’язок християнина кожного дня, давати приклад нашої віри в щоденному житті”, - наголосив проповідник.

“Віра – це наші особисті відносини з Богом, які треба будувати кожного дня. Вірити в Бога – віддатися цілковито в руки нашого Господа. Запитаймо себе сьогодні: якою є моя віра? В цьому великопосному часі запрошую вас через молитву і піст зростати в нашому шляху віри, бо це є джерело нашої свободи”, - додав на завершення архиєрей.

Повідомив о. Тарас Гавришко

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next