АКТУАЛЬНО

У Києві пройшов сімейний форум «Україна за сім’ю»

Вівторок, 01 березня 2016, 20:11
26-27 лютого 2016 року в Києві проводився сімейний форум, організатором якого виступив Альянс «Україна за сім’ю». Про це повідомляє сайт Комісії у справах родини УГКЦ.

Метою заходу було об’єднання всіх сімейних ініціативних груп в Україні задля збереження прав традиційної сім’ї та недопущення на законодавчому рівні жодних змін в її дефініції.

У заході взяли участь: о. д-р Богдан Тимчишин, голова Комісії УГКЦ у справах родини; о. ліц. Юрій Прилепський, заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ; п. Галина Гвоздецька, акушер-гінеколог згаданої Комісії; аніматори Івано-Франківського осередку Міжнародного реколекційного руху «Подружні зустрічі» - подружжя Олег та Світлана Карпови; кандидат психологічних наук Людмила Гридковець; та інші відомі представники сімейних спільнот.

Учасники заходу роздумували над важливими та актуальними темами, які стосуються християнської родини і її традиційних цінностей. Упродовж двох днів говорили про підготовку молодих людей до шлюбу, виховання дітей, конфлікти, роль та цінності в подружжі. Серед важливих тем, над якими роздумували, значну увагу було присвячено тематиці ролі Церкви у формуванні сімейної політики в Україні та концепції сім'ї в міжнародному праві.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next