АКТУАЛЬНО

В архикатедральному соборі Тернополя відбулася вервиця солідарності молоді

Понеділок, 05 березня 2018, 10:56
3 березня молодь Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ на знак солідарності спільно молилася вервицю в архикатедральному соборі Тернополя за мир в Україні.

Комісія у справах молоді залучила місцевий канал TV-4 до прямого транслювання молитовного дійства з Собору. Це дозволило об’єднати у спільній молитві велику кількість парафій архиєпархії та вірних.

«Вервиця - це рука Пресвятої Богородиці в нашій руці! Тож з великим довір’ям молімося до Матінки Божої, Цариці Миру, за мир і спокій в Україні», - сказав сотрудник Собору отець Роман Демуш на початку молитви.

Десятки вервиці молилися представники різних спільнот. Під час молитви читалися духовні розважання. Традиційно організатором молитви виступила комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next