АКТУАЛЬНО

Українці Рима придбали та передали військовим 60 бронежилетів

Субота, 05 липня 2014, 14:52
Оргкомітет Євромайдану Рима придбав та передав українським військовим 60 бронежилетів. Зокрема 34 штуки - передані військовій частині А 0998 - ПП 4680, 10 - військовій частині А1778, 15-му окремому гірськопіхотному батальйону, 10 - бійцям Нацгвардії через Самооборону м. Самбір. Ще 6 бронежилетів передано дітям та родичам «римських» українців, які зараз несуть службу в різних підрозділах ЗСУ.

Про подробиці цієї гуманітарної акції розповіла Мар"яна Тріль, координатор оргкомітету. «Закупівлею та передачею бронежилетів безпосередньо займався один із найактивніших членів оргкомітету - Юрій Янчишин. Ще під час Майдану Юра був у Самообороні, а після повернення до Рима брав постійну участь у протестних акціях в італійській столиці. Разом із хлопцями з Самооборони м. Самбір Юра поїхав до Німеччини, де вдалося придбати якісні бронежилети. Вчора такі необхідні засоби індивідуального захисту були передані за призначенням. Сподіваємося, що вони врятують життя нашим військовим",- зазначила Мар"яна.

Нагадаємо, що оргкомітет Євромайдану Рима веде постійну роботу на підтримку Батьківщини. Практично щотижня проводяться масові заходи проти російської агресії. Кошти для придбання гуманітарної допомоги збирають волонтери на маніфестаціях, при українських парафіях та громадських організаціях.

Олесь Городецький, координатор оргкомітету Євромайдану Рима

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next