АКТУАЛЬНО

У Зарваниці проходять реколекції для дружин священиків

Понеділок, 13 серпня 2018, 12:38
Перший тур реколекцій для дружин священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії розпочався у Марійському духовному центрі «Зарваниця».

На духовну віднову, яка триватиме 10-11 серпня, до відпустового місця прибуло 75 учасниць. Духовні науки на тему морально-духовного виховання дітей виголошує заступник голови Комісії УГКЦ у справах освіти та виховання о. Петро Майба.

Під час реколекцій їмості беруть участь у Богослужіннях, спільно моляться вервицю та Хресну дорогу. Окрім цього, кожен має час для роздумів і приватної молитви, щоб глибше пережити ці благодатні дні. Про це повідомляє прес-служба Марійського духовного центру.

Захід проводиться з благословення Архиєпископа і Митрополита Василя (Семенюка). Наступний тур заплановано провести у вересні.

www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next