АКТУАЛЬНО

У Ярославі відкрили Двері милосердя

Четвер, 24 грудня 2015, 12:57
22 грудня в Ярославі, у церкві, де знаходиться оригінальна ікона «Милосердя двері», яка ще 8 грудня була у Ватикані, Перемишльсько-Варшавський митрополит Євген (Попович) урочисто відкрив Двері милосердя. Санктуарій у Ярославі є однією зі стаційних церков.

Урочисті заходи розпочалися Молебнем перед чудотворною іконою «Милосердя двері», опісля відбулася процесія, відкриття дверей, Архиєрейська Літургія та освячення води, покроплення дверей і вірних свяченою водою.

Усі богослужіння очолював владика Євген. Після Літургійних відправ вірні довго молилися при чудотворній Ярославській іконі «Милосердя двері».

Варто пригадати, що відкриття Дверей милосердя в стаційних храмах Перемишльсько-Варшавської архиєпархії відбудуться ще в таких містах:
Варшава – 27 (неділя) грудня 2015 р., 11.00
Ольштин – 3 січня 2016 р., 10.00

cerkiew.nazwa.pl

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next