АКТУАЛЬНО

У Вінниці прощалися з колядою

Понеділок, 13 лютого 2017, 19:55
12 лютого 2017 року в парафії Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниці, якою опікуються отці Згромадження Воплоченого Слова, провели спільну коляду парафіяльних спільнот Вінницького деканату.

Спільно колядувати до Вінниці приїхали отці зі своїми чудовими парафіянами-колядниками: о. Климентій Грещак, ЧСВВ, із м. Бар, о. Микола Дуркалець із с. Щітки, о. Андрій Лотоцький із с. Лозувата, о. Василь Комарницький із м. Липовець, о. Олександр Плєшанов із м. Хмільник, від о. Михайла Будника, дочка Аня із м. Бершадь, о. Ярослав Кондера із м. Жмеринка та о. Василь Окрепкий із с. Очеретня. Зазначимо, що у коляді взяли участь чимало діточок та молоді.

Це захід, який підкреслює нашу єдність із Христом у Його Різдві. Власне Різдво Ісуса і є початком нашої, братньої та спільнотної єдності. Тому ця спільна коляда покликана бути тим єдиним голосом прослави Бога, що заради нас воплотився і народився від Марії Діви.

Прес-служба Вінницького деканату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next