АКТУАЛЬНО

У третій день "Вітру На-Дії" виступатимуть християнські молодіжні гурти

Субота, 25 липня 2015, 11:34
25 липня на учасників Всеукраїнського молодіжного фестивалю "Вітер На-Дії" чекає найнасиченіший день, який завершиться виступом гуртів "Зореліт", "Воанергес", "Кана" та Нічним музичним марафоном.

У Львові триває унікальний чотириденний духовний фестиваль. Програма "Вітру На-Дії" дуже насичена, є багато цікавих заходів для кожного. Організатори закликають в суботу усіх, зокрема львів’ян, приходити сім’ями, бо і для дітей і для дорослих приготували багато сюрпризів.

Кожен відвідувач Фестивалю зможе взяти участь у лідерських та особистісних тренінгах, екологічних заходах від  ініціативи «То-Ся не зробить!», творчих майстер-класах та міні-майстернях. Буде чудова нагода переглянути вистави молодіжних театральних студій.

А ще: презентації молодіжних проектів, буккросінг, плетіння маскувальних сіток для воїнів, запалення ватри, концерт християнських гуртів з Вінниці, Львова та Києва, вечірня молитва за Україну та багато іншого. А для найвитриваліших – Нічний музичний марафон!

На Фестивалі працюватиме особливий майданчик для дітей. Аніматори готують для найменших учасників фестивалю також багато сюрпризів. Діти  від 3  років  зможуть  перебувати  на  майданчику  з  аніматорами,  доки батьки відвідуватимуть інші заходи Фестивалю.

«Цього року ми акцентуємо на можливості прийти на фестиваль усією сім’єю. Хочемо зробити такі собі сімейні куточки. Не можна звузити поняття молоді лише до студентів: мовляв, ті, котрі ще є не студентами – це, умовно кажучи, діти, а ті, що вже закінчили ВНЗ, одружилися чи вийшли заміж – молоддю уже не є. Та ні – це також молодь. Якщо ви – молода сім’я, будь ласка, приходьте, спробуємо дати щось цікаве і вам, і вашим дітям», – розповідає голова комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.

25 липня "Вітер На-Дії" відбуватиметься на території біля Львівської духовної семінарії (вул. Хуторіка, 35). Детальніше –http://dyvensvit.org/festival/programa/

Прес-служба фестивалю "Вітер На-Дії"

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next