АКТУАЛЬНО

У Стрийській єпархії розпочався формаційний курс для катехитів

Четвер, 22 квітня 2021, 11:33
16-18 квітня 2021 року відбувся перший навчальний модуль Катехитично-формаційного курсу у Стрийській єпархії. Участь у навчанні взяли тридцять семеро катехитів. Заняття розпочалися з благословення та вітального слова владики Тараса Сеньківа, єпарха Стрийського.

Відтак під проводом викладачів Українського католицького університету учасники курсу протягом трьох днів поглиблювали свої знання у таких дисциплінах: «Інтерактивні методи катехизації» (доктор PhD у галузі богослов’я Назар Дуда), «Покликання та місія мирян» (ліценціат наук про виховання с. Наталя Мельник, ЗСПР), «Вступ до біблійних наук» (викладач біблійного богослов’я о. Ігор Цмоканич).

Також слухачі були підключені до системи Відкритих курсів УКУ. Тому зможуть у будь-який зручний час пройти подальше навчання із вищезазначених дисциплін та скласти іспити в онлайн режимі. Учасники навчання після першої зустрічі поділилися своїми враженнями: «Дякую Богу, що нас об’єднав», «Бажаю всім зберегти всі скарби, які Господь дарує нам через прекрасних викладачів і люблячі серця», «Дякую всім! Було душевно, щиро і зворушливо».

Наступний навчальний модуль відбудеться через місяць.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next