АКТУАЛЬНО

У столиці представник Екобюро зустрівся з головою державної екологічної інспекції

Середа, 12 листопада 2014, 17:00
7 листопада 2014 року в столиці відбулася зустріч референта Бюро УГКЦ з питань екології Київської архиєпархії о. Романа Романовича з головою Державної екологічної інспекції України п. Михайлом Казимиром.

Під час зустрічі представник церковної екологічної інституції розповів очільнику Державної екологічної інституції про те, як Церква здійснює своє служіння у сфері збереження Божого створіння – природи. Представник Екобюро розповів, як Церква піклується про довкілля, які нові поняття екологічної відповідальності ставить перед людьми, як навчає зберігати природу, а також як закликає вірних проявляти ініціативу і в практичний спосіб долучатися до охорони та збереження створеного Богом світу.

А голова Державної екологічної інспекції поділився інформацією про те, як працює підконтрольна йому структура і наголосив на важливості тіснішої співпраці між державою та Церквою. Також було запропоновано, щоб Церква була долучена до формування громадської ради при інспекції.

На завершення о. Роман представив друге, доповнене видання «Екологічного дороговказу» і залишив низку різних видань Бюро УГКЦ з питань екології.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next