АКТУАЛЬНО

У Пармській єпархії відбудеться єпархіальна проща з нагоди Року віри та 1025-ліття Хрещення Русі-України

Середа, 22 травня 2013, 16:46
У неділю, 14 липня 2013 року, у переддень празника Святого рівноапостольного князя Володимира Великого (за новим календарем), у Пармській єпархії УГКЦ відбудеться загальноєпархіальна проща до святині Святого Хреста при парафії Пресвятої Тройці у м. Янгстаун, штат Огайо, США. Проща відбудеться з нагоди Року віри та 1025-ліття Хрещення Русі-України під проводом владики Івана (Бури), Апостольського адміністратора Пармської єпархії.
У неділю, 14 липня 2013 року, у переддень празника Святого рівноапостольного князя Володимира Великого (за новим календарем), у Пармській єпархії УГКЦ відбудеться загальноєпархіальна проща до святині Святого Хреста при парафії Пресвятої Тройці у м. Янгстаун, штат Огайо, США. Проща відбудеться з нагоди Року віри та 1025-ліття Хрещення Русі-України під проводом владики Івана (Бури), Апостольського адміністратора Пармської єпархії. Молитовний захід розпочнеться Молебнем до святого рівноапостольного князя Володимира Великого. Опісля відбудеться Чин малого освячення води та Відновлення хресних обітів. Завершиться програма прощі духовно-мистецькою частиною.

Департамент інформації УКГЦ

  Довідка: Парафія Пресвятої Тройці у м. Янгстаун була заснована в 1911 році. У 1986 році з нагоди 75-ліття парафії та 1000-ліття Хрещення Русі-України при парафії було воздвижено святиню Святого Хреста жертовними стараннями парафіян та їх довголітнього пароха - митр. прот. Лео Адам’яка, який помер у березні 2010 року. Від січня 2013 року парафією та святинею опікується о. Любомир Жибак.  
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next