АКТУАЛЬНО

У Молодіжному навчальному центрі імені святого Дона Боско відбувся семінар щодо супроводу дітей трудових мігрантів

П'ятниця, 04 квітня 2014, 15:25
3 квітня 2014 року в Молодіжному навчальному центрі імені святого Дона Боско відбувся семінар на тему «Психолого-педагогічний супровід дітей трудових мігрантів».

Учасниками семінару стали психологи та соціальні педагоги професійно-технічних навчальних закладів Львівщини. Захід організований Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Львівській області спільно з Комісією освіти та виховання УГКЦ. Про це повідомили в секретаріаті Комісії УГКЦ у справах освіти та виховання.

Семінар розпочався спільною молитвою, після чого із вступним словом звернувся директор Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско о. Степан Тимончак, СДБ. Серед доповідачів були представники УКУ, НМЦ проф. тех. освіти, психолог благодійної організації «Карітас» з Івано-Франківська УГКЦ.

Просвітницький аспект у роботі з дітьми трудових мігрантів висвітлила голова Комісії УГКЦ у справах освіти та виховання с. Христофора Буштин, СНДМ. У своїй доповіді с. Христофора звернула увагу на важливість передачі  християнських цінностей при здійсненні психолого-педагогічного супроводу, адже людина є цілістю гармонійного поєднання її духовно-душевних і тілесних сфер буття. Учасники семінару брали активну участь в обговоренні цієї проблематики та практичних заняттях. Присутні вказували на потребу у проведенні подібних зустрічей і в майбутньому. 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next