АКТУАЛЬНО

У Львівській духовній семінарії презентували новий документ

Вівторок, 19 травня 2015, 18:17
18 травня 2015 року представники Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» презентували новий документ під назвою «Виховання мирян до суспільно-політичного життя» у Львівській духовній семінарії Святого Духа.

Заступник голови цієї Комісії о. Олег Лука розповів про зміст видання та потребу його практичного впровадження, зокрема для майбутніх душпастирів, зазначивши, що документ допомагає духовному провіднику практично здійснювати своє служіння у світлі соціального вчення Церкви та залучати до цього мирян.

Петро Дарморіс, ліценціат із богословської та соціальної етики, асистент кафедри богослов’я Українського католицького університету, закликав учасників зустрічі до активного опрацювання цього документа як до важливого доробку Української Греко-Католицької Церкви в царині соціального вчення.

На завершення зустрічі духівник Львівської духовної семінарії о. Андрій Стасів заохотив та ввічливо зобов′язав студентів впродовж літа ознайомитися детальніше із цим виданням, що стане запорукою майбутньої активної діяльності та формування мирян до участі в суспільному житті на засадах християнського соціального вчення.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next