АКТУАЛЬНО

У Львові знову записувалися до “Золотої книги тверезості”

Вівторок, 28 лютого 2012, 10:18
27 лютого 2012 року в храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Львів, Сихів) усі, хто не байдужий до долі рідних, друзів чи знайомих, залежних від алкоголю, склали присягу відречення від алкоголю, вписуючись до “Золотої книги тверезості” на час Великого посту.
27 лютого 2012 року в храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Львів, Сихів) усі, хто не байдужий до долі рідних, друзів чи знайомих, залежних від алкоголю, склали присягу відречення від алкоголю, вписуючись до “Золотої книги тверезості” на час Великого посту. Склавши таку присягу, людина має відмовитися від вживання, купування, виставляння на стіл, дарування будь-якого виду алкоголю, а також до молитви впродовж певного часу за залежну особу. За словами о. Юрія Дрозда, така форма відречення від алкоголю є також доброю нагодою, щоб послужити ближньому, допомігши йому віднайти дорогу до Бога через шлях покаяння.  

Департамент інформації УГКЦ

Додаток: «Пияцтво – це демон, якого добровільно запрошують і задля насолод пригрівають в душі. Воно – мати зла, ворог доброчесности. Мужнього воно перетворює на боягуза, скромного робить розпусним, нищить праведність і відбирає розум. Як вода гасить вогонь, так і надмір вина притуплює розумові здібності» (Василій Валикий, Гомілії, Про п’яниць, с. 193).
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next