АКТУАЛЬНО

У Львові завершилася друга сесія Літньої школи лідерів мирянських спільнот УГКЦ

Вівторок, 14 серпня 2018, 16:29
У Львові завершилася сесія Літньої школи лідерів, яка тривала від 5 до 11 серпня. Про це повідомили на фб-сторінці Комісії у справах мирян УГКЦ. Учасники щодня мали нагоду долучитися до Божественної Літургії та приступити до Святого Причастя.

«Надзвичайно натхненно та дружньо пройшли навчання у школі. Програма декількох останніх днів була наповнена теоретичними сесіями про лідерські тренінги (під проводом пані Галини Канафоцької, тренера-викладача, координатора Центру соціального лідерства Християнської служби порятунку), основи психологічної та емоційної грамотності (Володимир Чупрін), моральний закон і моральний вимір лідера (Марія Ярема, доктор, викладач морального богослов’я та біоетики УКУ)», – читаємо на фб-сторінці.

Окрім того, учасники школи мали екскурсію Львовом. Організатори висловлюють вдячність усім, хто долучився до навчання у Літній школі за щирість, доброту, творчі здібності, відкритість і бажання навчатися. «Лідер – це той, хто завжди готовий розширити свої межі пізнання, пошуку нових знань та компетенцій. Лідер – відповідальний, готовий послужити іншим. І саме в мирянському середовищі зростають такі лідери», - вважають організатори Літньої школи лідерів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next