АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся благодійний концерт "З вірою і любов'ю"

Понеділок, 04 травня 2009, 15:58
3 травня 2009 року у Львівському Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбувся благодійний концерт «З вірою і любов’ю».
3 травня 2009 року у Львівському Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбувся благодійний концерт «З вірою і любов’ю». Львів вже третє місто після Івано-Франківська та Тернополя, в якому під патронатом Блаженнішого Любомира пройшов концерт академічної музики. Перед початком концерту Блаженніший Любомир та мер міста п. Андрій Садовий брали участь у короткому брифінгу, на якому розповіли журналістам про суттєву значимість даного проекту. Зокрема, Блаженніший подякував меру за ініціативу, щодо добровільного перерахування одноденної зарплати усіх працівників мерії на будівництво Патріаршого собору у Києві. Під час концерту Глава Церкви вручив ексклюзивні грамоти тим жертводавцям, які найбільше долучилися до благодійного проекту у Львові. Золоту грамоту отримав п. Орест Блащук, срібну – п. Богдан Козак, бронзову панство Филипчук-Бей. Благодійний проект «З вірою і любов’ю» об’єднав довкола спільної мети видатних діячів української культури. Виручені кошти підуть на завершення будівництва Патріаршого cобору Воскресіння Христового у столиці. Тому й девіз акції звучить так: видатні діячі української культури – на підтримку української духовності – на підтримку УГКЦ.
Завершальний концерт всеукраїнського благодійного проекту відбудеться 5 травня у Національній опері України у Києві. Під час концерту, який відтак транслюватимуть в ефірі УТ-1, будуть зачитані імена усіх жертводавців.

Диякон Павло Дроздяк,
прес-секретар Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next