АКТУАЛЬНО

У Бучацькій єпархії провели семінар для батьків дітей з особливими потребами

Середа, 19 березня 2014, 06:59
Семінар для батьків дітей з особливими потребами відбувся в в управлінні Бучацької єпархії м. Чорткова 17 березня 2014 року. Заняття проводили: "Емаус"- центр духовної підтримки осіб з особливими потребами, "Джерело", "Віра і світло", "Ляш-Ковчег", психологи та гості зі Львова.

На зустрічі були батьки дітей з особливими потребами, вихователі, логопед садочка №5 м. Чорткова, директор Державного реабілітаційного центру "Дорога в життя", студенти Державного медичного коледжу, священики парафії Верховних апостолів Петра і Павла, волонтери, голова благодійної організації "Дім милосердя", яка займається дітьми з особливими потребами, сиротами і дітьми з неблагополучних сімей.

Метою цього заходу було покращити умови для батьків і дітей з особливими потребами, зокрема підготувати спеціалістів для роботи з дітьми в СРЦ "Дім милосердя", який вже з осені 2013 року розпочав свою діяльність.

Двері цього "Дому милосердя" відкриті для всіх, тому що є багато талантів, які Бог дарує щодня, і багато людей, особливо дітей, котрі потребують їх реалізації. 

Контактний тел: 0936394849; 0976263205; 0508533943 - Ірина.

Прес-служба Бучацької єпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next