АКТУАЛЬНО

У Борисполі відбудеться презентація Національного конкурсу образотворчого мистецтва в’язнів «Переображення Господньою любов’ю»

Понеділок, 29 квітня 2013, 16:39
30 квітня 2013 року в Бориспільській міській центральній бібліотеці Душпастирська пенітенціарна служба УГКЦ спільно з Комісією сприяння єдності християн та владою міста організовує виставку малюнків в'язнів із різних куточків світу (початок об 11.00).
30 квітня 2013 року в Бориспільській міській центральній бібліотеці Душпастирська пенітенціарна служба УГКЦ спільно з Комісією сприяння єдності християн та владою міста організовує виставку малюнків в'язнів із різних куточків світу (початок об 11.00). Цим заходом буде розпочато серію майбутніх всеукраїнських виставок-конкурсів мистецтва в’язнів «Переображення Господньою любов’ю». Мета виставки – посприяти кращій суспільній комунікації та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися в місцях позбавлення волі, а також ознайомити широкий загал із плодами співпраці Церкви з Державною пенітенціарною службою України у справі повернення в'язнів до суспільства. Атмосфера цього конкурсу дуже відкрита і створює умови для спілкування з учасниками у процесі підготовки, під час експозицій та після події. Через образотворче мистецтво відбувається найбільш людяний діалог та широке залучення всіх нас, як членів громадянського суспільства, до подолання мурів відчуження і для глибокого порозуміння. Ми матимемо можливість побачити картини. Наші відгуки потраплять до авторів. Такі події здатні змінити суспільство на краще, починаючи від нас самих.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next