АКТУАЛЬНО

«Це страшно, коли люди платять своїми життями за право бути європейцями!», - професор Хосе Казанова

Середа, 19 березня 2014, 21:23
Професор соціології релігії Хосе Казанова (Jose Casanova) у рамках свого чергового візиту в Україну завітав до спільноти братів та настоятелів Львівської духовної семінарії Святого Духа.

17 березня 2014 року студенти третього та четвертого курсів семінарії мали можливість безпосередньо поспілкуватися з видатним професором Джорджтаунського університету Хосе Казановою. Зустріч відбулася в рамках візиту професора до Українського католицького університету. Під час зустрічі Хосе Казанова висловив слова зачарування релігійною ситуацією в Україні, яка особливо проявилася під час нещодавніх подій на Майдані Незалежності в центрі нашої столиці – місті Києві, у час, «коли Україна постала в центрі уваги всього світу», як наголосив професор.

Саме тому пропонуємо Вам інтерв’ю з професором Хосе Казановою. «Чим релігійна ситуація в Україні є подібною до аналогічної системи у США?», «Чи стане Майдан платформою для зародження єдиної помісної Церкви в України?», «Чому професор соціології Джорджтаунського університету вважає нашу державу унікальною в Європі?» - відповіді на ці та багато інших запитань цікавих та доволі глибоких роздумів професора Хосе Казанови Ви можете почути під час перегляду інтерв’ю.

Медіа-центр ЛДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next