АКТУАЛЬНО

Тернопільські капелани освятили воду для військових на передовій

Середа, 22 січня 2020, 12:06
Економ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отець Володимир Фірман, декан Зарваницький отець Володимир Топоровський, о. Михайло Живчак та семінарист Святослав Гриник із нагоди свята Богоявлення Господнього здійснили духовну місію в зону ОСС.

Отці проводили духовні розмови з бійцями, служили для них Святі Літургії, сповідали, а також здійснили Чин Великого йорданського водосвяття.

Духовні зустрічі відбувалися в місцях дислокації військових підрозділів Станиці Луганської, Попасної, Щастя, Лисичанська (Гірське). «Ми також провідували наших хлопців із батальйону «Тернопіль», які перебувають під Лисичанськом, – каже о. Володимир Топоровський. – Ми служили для них Святу Літургію, а на Йордан посвячували воду. Свята Літургія та сповідь – це те, що приносить нашим воїнам силу та відвагу продовжувати захищати нашу Батьківщину, бо з ними Бог».

У подарунок військовослужбовцям священники привезли різні продукти та предмети першої необхідності.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next