АКТУАЛЬНО

Спільнота «Подружні зустрічі» запрошує подружжя на реколекції до Зарваниці

Вівторок, 29 вересня 2020, 17:23
27 вересня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» завершилися триденні реколекції для подружніх пар, які традиційно організовує спільнота «Подружні зустрічі».

Участь у духовній віднові взяло дев’ять подружжів із різним досвідом спільного життя. Більшість із них на таких реколекціях побували вперше. Як зазначають організатори, «подружній стаж» не відіграє важливої ролі, адже кожне подружжя на цих зустрічах черпає для себе щось нове й натхненне.

Духовно опікувалися, супроводжували  учасників спільноти у цей особливий час голова Комісії у справах родини Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Мирон Сачик і сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх.  Окрім наук і живого діалогу подружжя брали участь у Святій Літургії, приступали до Святих Таїн, творили молитовну спільноту та ділилися досвідом спільного життя.  Також у неділю відбулась святкова Божественна Літургія, під час якої подружні пари отримали благословення.

«Ці неповні три дні у благословенному, святому місці були воістину натхненними, щирими і відкритими», - діляться враженнями організатори і запрошують охочих реєструватися на наступні реколекції спільноти «Подружні зустрічі», які відбудуться у Зарваниці 16-18 жовтня 2020 року.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next