АКТУАЛЬНО

Сплав по Дністру з отцями Воплоченого Слова

Середа, 25 серпня 2021, 16:50
З 19 по 21 серпня отці Згромадження Воплоченого Слова спільно з чоловіками організували сплав по Дністру. Такий захід організовується уже дев’ять років поспіль у чоловічій компанії з наших парафій Різдва Христового та Святих Кирила і Методія, що в Івано-Франківську. Чоловіків духовно супроводжували о. Софрон Зелінський, ВС, та о. Йосафат Бойко, ВС.

Цей захід є завершальним у циклі літніх християнських відпочинкових християнських таборів і є одним з двох, що організовуються суто для чоловіків.

Інші заходи організовані отцями і сестрами для дітей, підлітків, молоді, молодих подружніх пар, окремо для жінок і для чоловіків. Такі заходи покликані утверджувати наших чоловіків у покликанні:

– бути добрими чоловіками для своїх дружин;

– бути добрими татами;

-батьками для своїх діточок;

– бути добрими керівниками і працівниками на своїх місцях праці;

– бути добрими і активними парафіянами у парафіяльних спільнотах.

У цьогорічному сплаві взяло участь 30 осіб. Учасники розпочали рух із села Луг (Тлумацького р-ну). Ночували в с. Петрів (Тлумацького р-ну) і завершили захід в с. Незвисько (Городенківського р-ну).

День розпочинається із фізичної зарядки, з молитви і Служби Божої. Усі присутні приступають до Святих Таїнст Сповіді і Причастя, щоб набиратися сили для доброго християнського життя… А відтак сплав по чарівному Дністрі, спів українських пісень, спілкування і звичайно ватра та смачна вечеря.

Преслужба Згромадження за матеріалами сторінки: https://www.facebook.com/JosafatBoyko1979/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next