АКТУАЛЬНО

«Служба Божа – райські двері нам відчиняє»

Середа, 02 липня 2014, 11:30
Такою була тема цьогорічних літніх дитячих таборів, організованих отцями і сестрами Чернечої родини Воплоченого Слова. Всього взяло участь близько 200 учасників у двох заїздах різних вікових категорій – 8-10 та 11-13 років. А проходили табори в мальовничому селі Люча на Косівщині.

Відповідно до назви табору було сформовано 4 команди: «Дароносці», «Хвалителі», «Причасники», «Благовісники». Мета всіх ігор, занять і змагань - передати основні знання про Святу Літургію та навчити любити молитву, щоби брати активну участь у парафіяльних богослужіннях.

Щодня учасники табору мали нагоду збагатитися духовно та відпочити: Служба Божа, сповідь, молитва на вервиці, веселі ігри та запеклі змагання. Священики служать Святу Літургію і сповідають, брати і сестри-монахині організовують змагання і підтримують дух табору, аніматори – наша молодь - керують групами і наглядають за активною участю членів табору, мами – готують їжу для всіх… Така собі маленька «жива парафіяльна спільнота» на відпочинку.

Саме дитячі табори відкрили цикл літніх відпочинків для наших мирян. Попереду табори для підлітків і молоді, чоловіків і жінок.

 

Прес-центр Згромадження

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next