АКТУАЛЬНО

Шість з десяти міст, куди американці переїжджають, знаходяться в межах єпархії Святого Йосафата

Середа, 12 квітня 2017, 20:43
За інформацією газети «Форбз» жителі США переїжджають з півночі Америки на південь. На початку ХХ століття та в 50-60-х роках наші вірні поселялися у Філадельфії, Нью-Йорку, Піттсбургу, Клівленді, Чикаго. Тепер тенденція є жити та працювати в містах південних і західних штатів США. Про це розповів владика Богдан (Данило), Єпарх єпархії Святого Йосафа в Пармі.

«Церква як Мати, яка дбає про духовні потреби своїх вірних, мусить іти туди, куди мандрують її діти. Наша єпархія має парафії та місійні станиці в усіх більших містах південних штатів Америки», – сказав владика Богдан.

Він закликає вірних повідомити, якщо вони переїжджають до одного з цих міст. На веб-сторінці єпархії (stjosaphateparchy.com) є список всіх парафій, а на Інтерактивній карті УГКЦ map.ugcc.ua їх позначення. Для отримання додаткової інформації пишіть [email protected].

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next