АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели «Різдвяну коляду» для родин переселенців з Донбасу

Понеділок, 22 січня 2018, 13:31
У день Богоявлення Господнього с. Єроніма Вовчак організувала родини переселенців з Донбасу на спільну молитву і коляду в реколекційному домі отців редемптористів у Львові. Молитва, трапеза, спільна родинна коляда, вертеп – радісні моменти духовного заходу, які залишили багато світлих і теплих спогадів у серцях усіх учасників.

Родини, які мають однаковий нелегкий досвід втрати, дуже люблять збиратися разом, щоб підтримати один одного, поділитися своїми радощами чи невдачами, спільно помолитися, відчути родинну атмосферу і сприйняття.

Тому вони зі зворушенням дякували сестрам, які не забувають і підтримують їх. Опісля колядники зі Сходу представили свій вертеп та поділилися дзвінкою колядою із дівчатами і сестрами соціального центру «Дім надії». Зустріч закінчилася спільним святковим частуванням.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next