АКТУАЛЬНО

Салезіанська спільнота готується до дня спомину свого засновника – св. Івана Боско

Середа, 30 січня 2019, 11:50
Свято св. Івана Боско Салезіанська родина відзначає 31 січня. Напередодні, 30 січня, у Львові, у Молодіжному центрі відбудеться представлення гасла генерального настоятеля на 2019 рік.

Розпочнеться захід о 16-00, а опісля всі присутні помоляться акафіст до о. Боско та цікаво проведуть час у родинній атмосфері музики і смаколиків.

31 січня, у день спомину засновника Салезіанського згромадження, святкова програма у МНЦ розпочнеться також о 16-00. Відбудеться виступ вихованців РД «Покрова» під назвою «Батько для багатьох», а відтак представлення книжки «Сни отця Боско», Божественна Літургія, музична частина, спільний почастунок та ігри.

Також відзначатимуть спомин св. Івана Боско і у львівській гімназії Шептицьких. У четвер зранку буде відслужена Літургія, а опісля скороченої навчальної частини всі школярі та вчителі закладу матимуть гарну можливість подивитися виставу, присвячену одному зі снів отця Боско, яку підготують дев’ятикласники.

У Винниківській ораторії свято отця Боско «Серце віддав дітям» заплановане на п’ятницю-неділю. У п’ятницю, 1 лютого, о 20.00, буде молитовна програма, присвячена святому молоді. 2 лютого, у суботу, відбудеться святкування в ораторії св. Івана Боско: з 14-00 до 18-00 – святкова програма для дітей і з 19-00 до 22-00 – для молоді. У неділю святкова Літургія розпочнеться о 10-30.

В ораторії св. Домініка Савіо (парафія Покрови) свято на честь о. Боско «Історія прекрасних троянд» відбудеться у неділю, 3 лютого, початок о 14-00.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next