АКТУАЛЬНО

Салезіани УГКЦ подякували всім, хто їх підтримує, провівши «Вечір благодійника»

Понеділок, 03 лютого 2020, 14:49
У переддень спомину святого Івана Боско Згромадження салезіан УГКЦ у Львові організувало «Вечір благодійника», щоб подякувати всім, хто в різний спосіб підтримує їхню діяльність, спрямовану на виховання дітей та молоді.

Розпочався «Вечір благодійника» подячним молебнем в каплиці Молодіжного центру святого Івана Боско, який відправив провінційний настоятель Згромадження салезіан отець Кароль Манік та отець Андрій Боднар. Після завершення всі присутні мали можливість прикластися до мощів святого Івана Боско та помолитися за підтримку у своїх наміреннях.

Продовжився вечір презентацією про діяльність Згромадження салезіан УГКЦ, яка поширена у Львові, Винниках, а також у Києві. Про те, чим живуть салезіани в Україні, розповів отець Михайло Чабан, провінційний економ Згромадження.

Спеціальним подарунком для запрошених гостей став виступ наймолодших вихованців Родинного дому «Покрова». Хлопчики колядували та віншували, бажаючи всім присутнім Господньої опіки, многих літ і щастя.

На цьому приємності не завершилися. Кожен, хто завітав на цю подію, отримав спеціальну пам’ятку про те, що за їхнє здоров’я та добро родин отці Згромадження молитимуться щосуботи впродовж року.

Завершився «Вечір благодійника» спілкуванням у неформальній атмосфері за смачними почастунками від кухарів Молодіжного навчального Центру святого І. Боско.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next