АКТУАЛЬНО

Про план діяльності говорили на засіданні Центру академічного душпастирства

П'ятниця, 13 вересня 2013, 12:51
12 вересня після першої в цьому навчальному році Літургії з поясненням частин Богослужіння для викладачів і студентів відбулося засідання Центру академічного душпастирства УГКЦ.

На зустрічі були капелани Центру: о. Дам’ян Габорій, о.Євген та о.Володимир Мальчин, голова Центру. Мирян представляли координатори проектів, які здійснюються під опікою Центру. Також у зустрічі взяли участь семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії, які, за словами о.Володимира, здобувши досвід роботи в академічному середовищі в період свого навчання зможуть легше продовжити справу академічного капеланства в майбутньому.

Після короткого аналізу діяльності Центру за минулий рік і обговорення стану чинних проектів о.Володимир ознайомив присутніх із подальшим планом діяльності. Варто зазначити, що всі ініціативи, започатковані в перший рік існування Центру, продовжують свою діяльність, а деякі навіть зазнали значного прогресу, наприклад з’явилася нова група охочих навчитися танцювати (проект “Соціальні танці“).

“У квітні минулого року Блаженніший Святослав благословив діяльність Центру академічного душпастирства і, хоч би яким важким здавалося це поле, сьогодні ми вже бачимо перші плоди і віримо, що наступного року заходів буде ще більше і вони будуть ще якіснішими”, – такими словами завершив зустріч о.Володимир.

Довідково:

Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії створений у січні 2012 р. Б. з благословення Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, та з ініціативи владики Йосифа (Міляна), Єпископа-помічника Київської архиєпархії, у рік, проголошений Святішим Отцем Венедиктом XVI Роком Віри. Центр очолює о. Володимир Мальчин, віце-канцлер Курії Верховного Архиєпископа УГКЦ.

Метою Центру є пастирська опіка викладацького складу та студентської молоді вищих навчальних закладів столиці, в якій навчаються найсильніші студенти України, що згодом займуть ключові позиції в суспільстві.

Запрошуємо київську молодь та приїжджих до столиці студентів долучатися до різних пасторально-освітніх та культурно-відпочинкових ініціатив Центру академічного душпастирства протягом тижня впродовж усього навчального року

 

http://academchaplaincy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next