АКТУАЛЬНО

Президенти США відвідали храм УГКЦ в Чикаго, щоб висловити підтримку Україні

Субота, 19 березня 2022, 09:42
Білл Клінтон, 42-й президент Сполучених Штатів Америки, і Джордж Буш-молодший, 43-й президент США, відвідали український храм Святих Володимира і Ольги в Чикаго, штат Іллінойс, щоб продемонструвати підтримку народу України, тоді як російські війська продовжують здійснювати атаки.

Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший об’єдналися заради того, щоб покласти соняхи, обмотані синьо-жовтими стрічками, до хреста поблизу українського греко-католицького храму Святих Володимира та Ольги в Українському селі в Чикаго.

Зокрема Білл Клінтон опублікував кадри візиту у твіттері з підписом: «Америка об’єднана з народом України в його боротьбі за свободу та проти пригноблення».

Президентський центр Джорджа Буша опублікував відео з подібним повідомленням від колишнього президента: «Америка солідарна з народом України, який бореться за свою свободу та своє майбутнє».

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Пресслужби Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next