АКТУАЛЬНО

Представник ОБСЄ відвідав Курію Львівської архиєпархії

Неділя, 21 січня 2018, 16:35
17 січня 2018 року Курію Львівської архиєпархії відвідав представник Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні Юріе Гросу (Iurie Grosu). Метою зустрічі був візит ввічливості для представлення мандату Спеціальної моніторингової місії в Україні.

Курію на зустрічі представляли о. д-р Сергій Стесенко, канцлер Львівської архиєпархії, та о. Павло Дроздяк, відповідальний за контакти з органами державної влади і місцевого самоврядування.

На початок зустрічі пан Юріе представив присутнім діяльність Місії і виявив зацікавлення діяльністю УГКЦ. А представники Курії розповіли про соціальні проекти Львівської архиєпархії, зокрема про душпастирську опіку над тимчасово переміщеними особами, різноманітне капеланське служіння, психологічну допомогу військовим та переселенцям тощо.

Також гостю було представлено структури Львівської архиєпархії, кількість парафій і вірних УГКЦ. Окрім цього, на зустрічі обговорили екуменічне життя в Україні та різні міжконфесійні заходи.

На завершення сторони висловили щире бажання подальшої співпраці для збереження миру в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next