АКТУАЛЬНО

Працівники Патріаршої курії УГКЦ провели в Обухові день духовної віднови

Вівторок, 08 червня 2021, 21:46
8 червня 2021 року працівники київського сегменту Патріаршої курії УГКЦ провели день духовної віднови. Місцем його проведення було обрано студитський монастир Святого Антонія Печерського в Обухові на Київщині.

Реколектантом став ієромонах Ілля Мамчак, студит, який виголосив дві духовні науки на тему Ісусової молитви.

Після Божественної Літургії присутні мали змогу ознайомитися з історією постання монастиря УГКЦ в Обухові, а також унікальними іконами та реліквіями, які в ньому знаходяться. Зокрема, ієромонах Олександр Приліп розповів, що тут перебуває чудотворна ікона Божої Матері з монастиря Гроттаферрата, що під Римом, передана Главою УГКЦ студитам до Обухова. Як розповів він, перед цією іконою монахи щоденно моляться за Блаженнішого Святослава. Перед нею помолилися Молебень до Богородиці і працівники курії.

Другою частиною програми стали відвідини Київського обласного археологічного музею, що в с. Трипілля.

Участь у виїзному дні духовної віднови взяли участь працівники адміністрації, канцелярії, економату, Відділу благодійних проєктів, Департаменту інформації, Департаменту зовнішніх зв’язків з органами державної влади та інших структурних підрозділів Патріаршої курії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next