АКТУАЛЬНО

Першим гостем проекту «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» буде о. Орест Фредина

Вівторок, 04 жовтня 2016, 13:07
6 жовтня, о 16:00, вийде в ефір перша програма проекту «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ». Гостем студії «Живого ТБ» буде о. Орест Фредина, парох храму Різдва Пресвятої Богородиці у Львові, у минулому багатолітній протосинкел Львівської архиєпархії, духовний авторитет, широко знаний у Львові та поза його межами.

Із отцем Орестом Фрединою говоритимемо про таке. Як бути християнином? Наскільки важко жити християнським життям сьогодні? Чи варто демонструвати свою віру публічно? А також, яка різниця між практикуючим і непрактикуючим християнством?

Ви маєте унікальну можливість долучитися до розмови і поставити своє запитання о. Оресту Фредині. Запитання на тему «Як бути християнином?» можна залишати в коментарях під анонсом програми на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook або надіслати на електронну адресу [email protected].

У четвер, 6 жовтня, під час прямого ефіру, ви зможете безпосередньо звернутися до нашого гостя із запитанням на каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube

Довідка

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» – це щотижнева інтерактивна програма, яка транслюватиметься у прямому ефірі в мережі YouTube. Програма виходитиме щочетверга о 16:00 зі львівської студії «Живого ТБ».

Тематика програм стосуватиметься найрізноманітніших сфер життя християнина і дає можливість поспілкуватися із найактивнішими представниками УГКЦ: єпископами, священиками, представниками монашества та мирянами.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next