АКТУАЛЬНО

Пенітенціарії та в'язні в Івано-Франківську вшанували свято Покрову Пресвятої Богородиці

П'ятниця, 15 жовтня 2021, 15:35
13 жовтня, напередодні свята Покрову Пресвятої Богородиці, а також Дня захисника і захисниці України та Дня Українського козацтва, о. Арсен Панчак, в'язничний капелан та сотрудник парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ (адміністратор о. Михайло Віхоть) помолився Молебень до Пресвятої Богородиці разом з керівництвом та персоналом Івано-Франківської установа виконання покарань (№12).

У своєму привітальному слові він звернувся до всіх присутніх з проханням ніколи не забували про Матір Божу та завжди прибігати під покров Богородиці.

У четвер, 14 жовтня, в молитовній каплиці установи о. Арсен відслужив Святу Літургію для ув'язнених з нагоди свята Покрову Пресвятої Богородиці.

Під час спільної молитви засуджені мали нагоду роздумати, як наслідувати Пресвяту Богородицю у своєму житті, адже Її покров − це материнська опіка над всіма нами і гарантія того, що коли ми виберемо Христа, − то наша Мати подбає про все інше.

Інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next