АКТУАЛЬНО

Оргкомітет проведення Року Святих Таїнств рекомендує читати «Поучення для тих, хто приступає до cвятих таїнств Покаяння та Євхаристії»

Понеділок, 27 лютого 2012, 14:59
Для того щоб гідно підготуватися до таїнств Покаяння та Євхаристії та правильно провадити Рік Святих Таїнств, оргкомітет із проведення цього Року рекомендує ознайомитися із виданням «Поучення для тих, хто приступає до святих таїнств Покаяння (Сповіді) і Євхаристії (Причастя)» згідно з Катехизмом «Христос – наша Пасха».
Для того щоб гідно підготуватися до таїнств Покаяння та Євхаристії та правильно провадити Рік Святих Таїнств, оргкомітет із проведення цього Року рекомендує ознайомитися із  виданням «Поучення для тих, хто приступає до святих таїнств Покаяння (Сповіді) і Євхаристії (Причастя)» згідно з Катехизмом «Христос – наша Пасха». «Невеличка за розміром книжечка допомагає належним чином підготуватися до зустрічі з милосердним і люблячим Богом у таїнствах Сповіді та Євхаристії. Дає короткий коментар про Таїнства, у невимушений спосіб запрошує примиритися з Богом», - розповідає с. Меланія Сидорик, директор Катехитичного осередку Львівської архиєпархії, в якому була розроблена книжечка. Видання упорядковане так, що воно стане в пригоді як тим, хто вперше приступає до таїнства Покаяння, так і тим, хто часто сповідається; буде корисним і дорослій людині, і дитині (іспит сумління подається окремо для дітей і дорослих). Голова оргкомітету з проведення Року Святих Таїнств о. Михайло Гарват заохочує користуватися цієї книжечкою: «Знаю про позитивний досвід багатьох парафій підготовки до таїнства Сповіді за посередництвом «Поучення», зокрема вірні можуть належно зробити іспит сумління». На початку березня це «Поучення» можна буде придбати в усіх катехитичних комісіях єпархій та екзархатів УГКЦ в Україні.  

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next