АКТУАЛЬНО

Обрали нову настоятельку Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії

Понеділок, 18 липня 2011, 23:22
18 липня на Засіданні ХІІ Генеральної Капітули Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, яка проходила у Римі, була вибрана нова Генеральна Настоятелька – сестра Тереса Слота.
18 липня на Засіданні ХІІ Генеральної Капітули Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, яка проходила у Римі, була вибрана нова Генеральна Настоятелька – сестра Тереса Слота. Сестра Тереса дотепер виконувала уряд Провінційної Настоятельки в Канаді. Почесним головою засідання був Владика Діонісій (Ляхович), Апостольський Візитатор для Українців Італії та Іспанії.  

Повідомили Сестри Служебниці

Додаток: Автобіографія сестри Тереси Слоти Сестра Тереса Слота народилася 15 березня 1948 року і проживала в Торонто. Вступила до Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії 28 листопада 1966 року. Здобула диплом бакалавра з психології та англійської мови в Університеті в Торонто. Сестра працювала на місії в Лондоні і Люрді, в роках 1977-1978 допомагала Владиці Єроніму Химій в Брітиж Коломбія, була вчителькою в гімназії Пресвятого Серця в Йорктоні та директоркою школи. 1992-2004 виконувала працю в Нунціатурі в Києві, як секретарка і перекладач для Апостольського Нунція. Закінчивши свою місію у вересні 2004 року вернулася до Канади. 2005 року стала Провінційною Дорадницею і настоятелькою Провінційного Дому. В серпні 2009 року була вибрана на уряд Провінційної Настоятельки Провінції Христа Царя в Канаді. До цього часу була секретаркою для Митрополита Лаврентія Гуцуляка у Вінніпеґу. Володіє англійською, українською, італійською та розуміє російську і польську мови.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next