АКТУАЛЬНО

Нічні чування в режимі онлайн відбудуться в Паломницькому центрі «Симеон Лукач»

Середа, 28 жовтня 2020, 13:37
Нічні моління відбуваються щомісяця, у ніч з 29 на 30 число. Як попереднього разу, вони пройдуть в режимі онлайн.

У ніч з 29 на 30 жовтня в Паломницькому центрі «Симеон Лукач», що в с. Старуня, на Івано-Франківщині, відбудуться традиційні нічні чування. Цього разу проповідником буде о. Василь Чорній з Івано-Франківська.

Традиційно чування розпочнуться о 19:00 молитвою Вечірні. Опісля віряни також помоляться молебень, вервицю. Також у програмі чувань заплановані молитви на оздоровлення та благословення мощами блаженного Симеона Лукача.

Окрім того, усі присутні візьмуть участь у молитві на новозаведеній хресній дорозі. Ця молитва буде супроводжуватися походом із запаленими свічками, що, безумовно, додасть прочанам молитовного духу.

Кульмінацією нічних чувань стане Божественна Літургія.

Кожен молитовний блок буде перериватися на цікаву науку від проповідника. Проповідник – о. Василь Чорній, настоятель храму Всіх святих українського народу УГКЦ, що в м. Івано-Франківську, поетапно буде відкривати тему «Вдячності» на прикладі життя апостолів Юди та Петра.

Протягом усього вечора буде можливість приступити до Таїнства Покаяння або ж духовно порозмовляти з отцем-проповідником чи запрошеними отцями.

Дивитися чування можна за посиланнями:

YouTube  https://bit.ly/2SajTG2

Facebook  https://bit.ly/2GfBoCn

Прохання про молитву можна записувати у коментарях під час відеотрансляції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next