АКТУАЛЬНО

«Наша справа сьогодні об’єднати людей навколо християнських цінностей», - протоієрей Віталій Сидорук

Середа, 01 серпня 2018, 15:29
«Наша справа сьогодні об’єднати людей навколо християнських цінностей і допомогти державі побудувати справедливе та морально стійке суспільство», - це під час молитовного сніданку в Житомирі заявив протоієрей Віталій Сидорук, голова Ради Церков Житомирщини, протопресвітер Житомирський УГКЦ.

З такими словами священик виступив 31 липня 2018 року. Захід відбувся за ініціативи Житомирської ОДА та об’єднав понад 40 громадських і релігійних діячів, а зокрема політиків, підприємців, науковців та представників всіх християнських конфесій регіону.

Подія відбувалася в Житомирському центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного «Програмою U-LEAD з Європою». Цього разу молитовний сніданок був присвячений 1030-річчю Хрещення Русі-України.

Спільна молитва керівників усіх конфесій регіону мала показати єдність громади. Крім того, велику увагу на заході приділили підтримці сімейних цінностей, адже демографічна ситуація в Україні показує, що значна частина дітей виховується у проблемних та неповних сім’ях.

Учасники молитовного сніданку домовилися реалізувати низку ідей та проектів, зокрема навчальні заходи для молоді та посадовців з метою підтримки та поширення сімейних цінностей.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next