АКТУАЛЬНО

На З'їзді української молоді Італії буде квест вулицями Рима

П'ятниця, 09 жовтня 2015, 12:15
У перший день З'їзду української молоді з різних куточків Італії, 10 жовтня, о 10.30 розпочнеться пригодницький екскурсійний квест, метою якого буде зібрати всі матеріали, необхідні для намалювання прапора Світового дня молоді.

Квест для учасників найбільшої зустрічі української молоді в Італії підготували аніматори протокатедрального собору Святої Софії в Римі. Вони вже заздалегідь склали карту маршруту і пройшли ним кілька днів тому. Тепер учасникам З'їзду необхідно, скориставшись приготованою картою, пройти всі точки та зібрати всі матеріали, необхідні для намалювання прапора СДМ.

"На кожному визначному місці ви повинні знайти особу, яка буде одягнена у футболку з митрополитом Андреєм Шептицьким. Ви маєте дати відповідь на запитання та зробити фото біля цієї архітектурної пам’ятки, після чого ви отримаєте матеріали для намалювання прапора СДМ", – повідомляють організатори квесту.

Серед ключових точок маршруту – Пантеон, площа Венеції та Колізей.

Нагадаємо, З'їзд української молоді Італії запланований на 10-11 жовтня цього року. Молодь об'єднається в молитві, роздумах та здоровому християнському дозвіллі у Вічному місті. Цей захід благословив, а також запевнив у своїй присутності Блаженнійший Святослав, Глава УГКЦ. Зустріч Блаженнішого з молоддю, яка включає в себе Архиєрейську Божественну Літургію, розмову та святковий обід, відбудеться в неділю, 11 жовтня, з 10.00 при Патріаршому прокатедральному соборі Святої Софії в Римі.

Відеозвернення Блаженнішого Святослава до української молоді Італії можна переглянути тут>>>

Зустріч української молоді в Італії з Главою УГКЦ проводиться у рамках підготовки до Світового дня молоді в Кракові у 2016 році, а також з нагоди вшанування 150-ї річниці від дня народження праведного митрополита Андрея Шептицького.

Детальну програму З'їзду дивіться тут>>>

Молодіжний християнський сайт «ДивенСвіт»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next