АКТУАЛЬНО

На семінарі в УКУ говорили про організацію та проведення літніх таборів

Середа, 22 травня 2013, 10:18
18 травня 2013 року відбувся науково-практичний семінар на тему «Світло віри в моєму житті. Організація та проведення літнього християнського табору "Моя мандрівка з Ісусом та друзями – 2013"».
18 травня 2013 року відбувся науково-практичний семінар на тему «Світло віри в моєму житті. Організація та проведення літнього християнського табору "Моя мандрівка з Ісусом та друзями – 2013"». Організували та провели семінар Патріарша катехитична комісія УГКЦ та Катехитично-педагогічний інститут Українського католицького університету. Учасниками семінару були священики, голови і представники єпархіальних катехитичних комісій УГКЦ, катехити, вчителі християнської етики, аніматори з різних куточків України (Донецьк, Дрогобич, Івано-франківськ, Луцьк, Нововолинськ, Чернівці, Тернопіль) – усього більше ніж 30 осіб. На семінарі учасникам було представлено нові методичні матеріали для катехитів та провідників літнього християнського табору.

Козіброда Андрій,
працівник Катехитично-педагогічного інституту УКУ

Додаток Посібник містить:
  • Методичні рекомендації для катехита і провідників літнього християнського табору подають інформацію про принципи підготовки та проведення літнього християнського табору.
  • Дев’ять конспектів тематичних зустрічей присвячені вірі постатей Старого та Нового Завітів, святих, блаженних, новомучеників УГКЦ. Провідна думка зустрічей: мої добрі вчинки є виявом віри в Ісуса Христа.
  • Додатки містять роздаткові матеріали для учасників тематичних зустрічей.
  • Сім ікон представляють постаті, свідчення віри яких розглядається під час тематичних зустрічей.
  • Велика таборова гра пропонує цікавий і корисний спосіб проведення часу в літньому християнському таборі.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next