АКТУАЛЬНО

На Преображення Господнє у Коломиї освятили два реанімобілі, які відправлять для потреб українського війська

Четвер, 20 серпня 2015, 15:54
До придбання автомобілів “швидкої допомоги” зі спеціальним медичним обладнанням долучилися віряни з кожної парафії Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. Для цього впродовж кількох місяців при храмах тривав благодійний збір коштів.

Знаменно те, що завершити цю благородну справу вдалося саме на празник Преображення Господнього і День міста Коломиї.

Правлячий архиєрей Коломийсько-Чернівецької єпархії Василь (Івасюк) здійснив освячення реанімобілів і розповів, що автомобілі для “швидкої допомоги” на базі “Пежо” і “Мерседес” одразу вирушать у зону проведення бойових дій на допомогу військовим.

Спецтранспорт отримають 128-ма окрема гірсько-піхотна бригада та добровольчий батальйон “ДУК”. Єпископ висловив сподівання, що добровільна пожертва вірних Коломийсько-Чернівецької єпархії якнайкраще послужить потребуючим людям, а саме: хворим, пораненим, важкопораненим і мирному населенню. “Господь хоче милосердя і любові до ближнього, тому наша єпархія, йдучи за настановою Спасителя, спішить назустріч воїнам української армії, які терплять втрати своїх побратимів, будучи на захисті Батьківщини”, - сказав владика Василь.

Єпископ склав подяку всім вірним Коломийсько-Чернівецької єпархії та прикликав на воїнів і жертводавців апостольське благословення.

о. Василь Перцович, прес-секретар єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next