АКТУАЛЬНО

На Львівщині місії тверезості тривають

Понеділок, 23 грудня 2013, 14:37
20 грудня в с. Жорниська, що в Янівському протопресвітераті на Львівщині, у парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ, були проведені місії тверезості. Парох о. Юрій Головко разом із парафіянами радо зустріли місіонерів: о. Андрія Павліва, д-на Тараса Гадомського та психолога-терапевта п. Романа Прочка, які привезли зі собою мощі блаженного священномученика Григорія (Лакоти). Про це повідомив д-н Тарас Гадомський.

Розпочалися місії Літургією за зцілення поневолених недугою алкогольного узалежнення, під час якої о. Андрій Павлів виголосив повчальну науку, закликаючи всіх до переміни свого життя. «Серед усього іншого є важливою наша відповідальність за себе та інших. А відповідальною людина може бути тоді, коли здатна тверезо мислити та мати здорове сумління»,- сказав проповідник. Як зазначив священик, «людина, яка зловживає алкоголем, втрачає здатність відповідальності як за себе, так і за інших, такою людиною легко маніпулювати. Тому така сім’я та держава призначена на загибель».

Після Літургії всі помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці Невичерпної Чаші за парафіяльну молодь. Також тут заснували Золоту книгу тверезості.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next