АКТУАЛЬНО

Мощі cвятого апостола Петра в Бургасі (Болгарія)

Вівторок, 27 жовтня 2015, 15:00
25 жовтня вірні греко-католицької громади храму Успіння Пресвятої Богородиці в місті Бургас (Болгарія) вітали у своєму храмі Архиєпископа і Митрополита Львівського Ігоря (Возьняка), котрий відвідав українців у цьому приморському місті.

На урочистій Святій Літрургії владика у співслужінні з місцевим настоятелем  о. Міхалом (CR), а також о. Олегом (СДБ)  та дияконом  Петром (КАЄ) у проповіді звернувся до вірних із закликом ревно служити Небесному Цареві – Христові.

Завдяки старанням диякона Петра Токача всі присутні на Святій Літургії мали змогу приступити до почитання мощів святого первоапостола  Петра. Після привітання, котре супроводжувалося многоліттям та врученням традиційних хліба й солі, вірні, серед яких були представники української діаспори в Болгарії, мали змогу особисто порозмовляти із владикою Ігорем та зробити спільне фото з нагоди цієї зустрічі.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next