АКТУАЛЬНО

Монахи-студенти запрошують франківців на різдвяну виставу

Середа, 30 січня 2019, 16:08
Монаший театр «В каптурах» Василіанського інституту філософсько-богословських студій імені митрополита Йосифа Велямина Рутського презентує цікаву різдвяну виставу «Різдвяна лихоманка», яка стосується вибору добрих пріоритетів і не тільки. Режисер постановки – Дмитро Бартков.

Мешканці Івано-Франківська зможуть переглянути «Різдвяну лихоманку» 3 лютого в приміщенні Обласної філармонії. Початок о 16:00. Вхід вільний.

Сюжет вистави – це історія однієї сім’ї, яка традиційно в останній момент готується до Святої вечері. Ситуація напружена ще й тому, що в гості має прийти священик. А отець в останній момент готується до різдвяної проповіді. У суєті цієї «лихоманки» усі забувають про зламаного життям чоловіка, який намагається з кимось поділитися трагедією свого життя, але марно. Тому чоловік замерзає на вулиці самотній. В останню мить приходить ангел. Та чи вдасться йому щось змінити?..

Прем’єру вистави ченці планують показати ще в багатьох містах і селах України, куди вони вирушать, щоб поділитися з усіма охочими радістю новонародженого Христа. 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next